Coaching

Herken je je in één van deze punten:

  • Baal je ervan dat je niet doet wat je eigenlijk wilt doen?
  • Heb je geen idee hoe jij die leuke baan gaat vinden?
  • Je overziet de consequenties niet van een carrière switch.
  • Je gelooft niet dat jij goed genoeg bent voor het werk dat je eigenlijk zoekt.
  • Hoe kan ik duidelijk maken aan mijn werkgever wat ik nodig heb?
  • Mis je een sparringpartner of helpende hand om wel je doel (een fijne baan) te bereiken?

Zit jij nu heftig ‘ja’ te knikken bij één of meerdere van deze punten? Dan durf ik te zeggen dat er wel een weg is om jouw doel(en) te bereiken. De ‘hoe’ vraag ligt misschien alleen niet voor de hand, maar ik ben ervan overtuigd dat er wel een weg is die bij jou past. Het vergt alleen het lef om buiten de gebaande paden te durven denken.

Vaak zie je zelf je eigen blinde vlekken niet, blijf je in cirkeltjes redeneren, in onmogelijkheden denken en kom je maar niet vooruit. Hoe jij je doelen concreet vorm kunt geven, met praktische stappen die voor jou haalbaar zijn, daar wil ik je bij helpen. Het uiteindelijke doel is dat je met dat vlammetje in je ogen op zoek gaat naar die baan en hem nog binnensleept ook. Met een persoonlijk en op-en-top CV èn Motivatiebrief bij de hand.

Mijn kern principes als coach zijn: authenticiteit, goed luisteren, verbinden, helderheid en structuur. En daarbij wijs ik niet alleen op concrete punten om je CV of Motivatiebrief helder te krijgen, maar zal ik je ook uitdagen door door te vragen of ‘dit’ écht is wat je wilt. In ieder geval krijg je van mij altijd een lading praktische tips waar je mee aan de slag kunt!

Aanbod

Wil je voor deze uitgebreide vorm van coaching gaan? Dan gaan we in drie persoonlijke loopbaansessies aan de slag met jouw CV, maken we een basis motivatiebrief en verlaat je het traject met een duidelijk stappenplan naar die baan die je bij jouw gedrevenheid past. Deze sessies kunnen ook losser ingevuld worden, zoals een sessie ‘Help ik mag op gesprek, wat nu?’ in plaats van het ontwikkelen van een stappenplan. Dit aanbod is verkrijgbaar voor EUR 299,- (inclusief BTW).

Wanneer je interesse hebt, mail me dan op susan [@]bearatwork[.]org en stuur meteen je CV en/of sollicitatiebrief mee (net waar je als eerste behoefte aan hebt). Ik mail je dan terug om een afspraak in te plannen en ik zal je meteen ook – ter voorbereiding op onze afspraak – een paar vragen voorleggen om over na te denken.

Wil je eerst even kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Mail me dan op susan [@]bearatwork[.]org en dan kijken we samen of dit traject is wat jij nu nodig hebt.

 

together-hands