CV-Check PLUS

CV-check PLUS?

Inderdaad een CV-check PLUS loopbaansessie.

Maatwerk vind ik erg belangrijk, jouw CV is niet standaard, maar een persoonlijk verhaal. Dat verhaal in CV-termen opschrijven, daar wil ik graag aan bijdragen.

Ga je, of ben je net afgestudeerd, of misschien ga je of ben je net gepromoveerd: de wereld staat voor je open!

Iedereen zit op jou te wachten met jouw schat aan ervaring!

Of toch niet?

Hoe krijg je alles wat je gedaan hebt (en dat is meer dan je denkt, geloof me!), in een overzichtelijk CV. En hoe ga met dat CV in de hand op zoek naar die ene baan die bij jou past?

Dat is waar een CV-check plus om draait: We doorlopen jouw CV, en omdat een CV nu eenmaal erg persoonlijk is, doe ik dan in een gesprek, zodat we meteen de vinger kunnen leggen op mogelijk enkele deukjes in je CV.

En waarmee ga jij naar huis? Een CV wat je nog vaker kunt gebruiken EN je kans om op gesprek te komen wordt aanzienlijk vergroot. En niet te vergeten, je focus op een baan is helderder geworden en daarmee ook weer de onderbouwing van je CV. Win-win zou ik zeggen.

Het aanbod

Ga je voor een CV-check PLUS? Tijdelijk is dit aanbod verkrijgbaar voor EUR 75,- (inclusief BTW) ipv EUR 99,- (inclusief BTW).

Wanneer je interesse hebt, mail me dan op susan [@]bearatwork[.]org en stuur meteen je CV mee. Ik mail je dan terug om een afspraak in te plannen en ik zal je meteen ook – ter voorbereiding op onze afspraak – een paar vragen voorleggen om over na te denken.

Wil je eerst even kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Mail me dan op susan [@]bearatwork[.]org en dan kijken we samen of dit is wat jij nu nodig hebt.

wood-path