In de Media

Mijn verhaal over wilde dieren en met name de interactie tussen mens en dier heb ik niet alleen opgeschreven. Ook via diverse mediakanalen heb ik inmiddels dit verhaal geuit.

Zo had ik een tv-interview met EenVandaag op woensdag 24 oktober 2018 naar aanleiding van de première van de film ‘Het Hut Syndicaat (of: de mogelijkheid van een ander leven)’. Hier kun je deze reportage nogmaals bekijken.

 

 

 

 

En heb ik mijn verhaal – in het kort! – kunnen vertellen in een live radio-interview met Eveline van Rijswijk in het programma ‘Focus’ van Radio 1 in de nacht van woensdag 26 september  2018 (3.20 am). Dit was bij het onderdeel ‘de wakkere wetenschapper’. Hier kun je dit interview naluisteren.

 

Voor het tijdschrift Resource werd ik ook geinterviewd en werd mijn verhaal geplaatst. Dat kun je hier nalezen.

En zo werd ik in november 2018 ook benaderd om mijn visie te delen in verband met de Oostvaardersplassen in het Reformatorisch Dagblad. Dat artikel is hier terug te vinden.

Overige media-artikelen:

Pla de, A. and S. Boonman-Berson (2012). Richt wildbeheer op waar het om gaat. Nieuwe Veluwe, nr 3

Hilbers, J.P., Boonman-Berson, S.H. & Elands, B.H.M. (2011) Weinig Roodkapje-syndroom bij burgers Nijmegen. Vakblad Natuur Bos Landschap, 8(7), 26-29.

Boonman-Berson, S.H. (2010). Omgaan met meer zwijnen. Nieuwe Veluwe, nr 3

Boonman-Berson, S.H. (2007) Samenspel tussen bomen en bouwen, Bomenstichting (Boek)